Word jij De Wilrijkse Nachtegaal?

Hou jij van zingen?
Wil jij wel eens zingen met 30 muzikanten die jou begeleiden?
Wil jij het podium delen met internationale musicalartiesten?
Ben jij van Wilrijk en tussen de 6 en 12 jaar oud?
Dan zoekt BSO-producties jou!

BSO-producties is een productiehuis dat geboren en getogen is in Wilrijk. Jaarlijks brengen ze musicalproducties en concerten op verschillende locaties in Antwerpen, waaronder in Wilrijks Cultuurcentrum De Kern. 

Voor een symfonisch concert met Hans Peter Janssens, Isabelle Heremans, gemengd koor, kinderkoor en dansensemble zoeken we nu nog een kindersolist! 

Deze kindersolist mag enkele nummers live zingen met het symfonisch orkest van 30 muzikanten op vrijdagavond 18 december en zaterdagmiddag en -avond 19 december 2020 in Cultuurcentrum De Kern.

Ervaring is niet nodig en je moet geen noten kunnen lezen. Wel moet je in het Engels kunnen zingen en zin hebben om thuis (of in de muziekschool, als dat mag van de leerkracht) goed de zanglijnen te oefenen.

De wedstrijd verloopt digitaal.
Hiervoor dienen kandidaten van Wilrijk tussen de 6 en de 12 jaar een filmpje op te sturen waarin de jury hen kan zien en horen zingen.
Inschrijven kan via het onderstaande formulier. De jury selecteert de vijf finalisten en laat dan de keuze over aan het publiek, door een online stemsysteem via Facebook.

Inschrijven kan tot 30 juni.

Scroll naar top

ACCOUNT VERPLICHT VOOR LIVESTREAMS

Beste klant,

We herinneren er u aan dat wanneer u een ticket koopt voor een LiveStream Event u verplicht bent een account aan te maken door het vakje “Een account aanmaken?” aan te vinken of u te registreren: hier. Zonder geldig account zal uw toegangsbewijs niet werken. Wanneer u geen bevestiginsmail met accountgegevens krijgt, check dan zeker uw spamfolder

Hebt u al een ticketaccount dan kan u gewoon inloggen en deze gebruiken.
Voor andere aankopen is een account niet nodig, maar wel handig.