WAT DOET BSO-PRODUCTIES?

Doorheen de jaren heeft BSO-PRODUCTIES een werking opgebouwd die verder gaat dan enkel musicalproducties.

Kom hier alles te weten! Zelf deelnemen? Neem dan hier contact met ons op.

PRODUCTIES

Theater - Musical - Concerten

Jaarlijks houdt BSO-producties audities voor hun producties (theater, musical, concerten,...). Die audities gaan door in het najaar (oktober-november) en worden aangekondigd via deze website en via de Facebookpagina.

Onze audities en repetities richten zich niet alleen op ieders individuele prestatie, maar ook op het functioneren en presteren binnen een groep.

Repetities van onze producties gaan in regel door op zondagmorgen, zondagmiddag en maandagavond/woensdagavond voor de jaarlijkse productie in september. De zij-productie (meestal jaarlijks in november/december) heeft repetities op vrijdagavond.

Tijdens repetities wordt er belang gehecht om ieder op z'n best te laten functioneren en ontwikkelen. Daardoor krijgen leden niet enkel een vorming die gericht is op de productie, maar die ze kunnen meenemen naar andere ervaringen.

ACADEMIE

Musical-Academie De Manteau

Musicalacademie De Manteau geeft kinderen en jongeren tussen 8 en 16 jaar de mogelijkheid hun musicalvaardigheden in al zijn facetten (verder) te ontwikkelen aan de hand van verschillende workshops.

Een werkjaar bij De Manteau bestaat uit twee reeksen van lessen in drama, dans, zang en crea. Deze reeksen werken steeds toe naar een toonmoment voor familie en vrienden in een theaterzaal.

Tijdens de verschillende workshops zal er eveneens aandacht zijn voor de individuele opvolging van iedere deelnemer. De docenten van de Manteau zijn er namelijk van overtuigd dat ontwikkelen op vlak van musical hand in hand gaat met het ontwikkelen als persoon.

ORKEST

Antwerps Musical ORkest (AMOR)

Het Antwerps Musical ORkest is een subvereniging van BSO-producties. Dit orkest wordt per productie samengesteld in functie van de nood aan muzikanten.  Het dirigeerstokje ligt in handen van een gelegenheidsdirigent die per project wordt aangesteld door één van beide verenigingen.

De repetities van AMORkest gaan door in het Antwerpse. De repetitiedag varieert per project en wordt in samenspraak met de muzikanten en dirigent bepaald.

Ben je muzikant en lijkt het jou een leuke ervaring om een musical/concert te begeleiden in een dynamisch, jong en kwaliteitsvol orkest? Laat je naam dan opnemen in onze muzikanten-database en word als eerst gecontacteerd voor volgende projecten!

COMMERCIEEL

 

Bedrijven die hun event willen hullen in een musicalsfeer, kunnen ons inhuren voor live optredens.

De formule wordt steeds op maat gemaakt, en de prijs hangt af van het aantal nodige personen/nummers/uren/... We streven bij BSO naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en gepaste klantvriendelijkheid.

Geïnteresseerd in onze commerciële werking? Mail dan naar info@bso-producties.be