Op 15 augustus vieren we in Antwerpen traditioneel onze moeders.

BSO-producties doet dat dit jaar met een ODE AAN MOEDERS EN MUSICALS.

Zes artiesten zingen de mooiste musicalnummers en brengen een muzikaal eerbetoon aan hun moeders. Het publiek kan meedoen door op voorhand een tekst en foto op te sturen over de moederfiguren die zij willen eren via het formulier onderaan deze pagina.
Deze lofbetuigingen krijgen een centrale plaats in de voorstelling. Aanvragen kunnen ingediend worden tot zaterdag 15 augustus 12u ‘s middags.

Geniet van dit prachtige livestreamconcert met Juan Gerlo, Charlotte Campion, Elke Buyle, Laurenz Hoorelbeke, Michiel De Meyer en Tinne Oltmans, live begeleid door een zeskoppig orkest!

Artiesten

Juan Gerlo
Elke Buyle
Charlotte Campion
Laurenz Hoorelbeke
Michiel De Meyer
Tinne Oltmans
Juan Gerlo
Elke Buyle
Charlotte Campion
Laurenz Hoorelbeke
Michiel de Meyer
Tinne Oltmans

Praktisch

Het livestreamconcert start op  15 augustus 2020 om 20u30. Het concert kan ook herbekeken worden tot maandag 17 augustus middernacht.

Er zijn drie tickettypes beschikbaar:

  • Single ticket : € 15,00. Voor een zalig beetje me-time.
  • Duo ticket: €17,00. Om gezellig met twee te genieten van het concert.
  • Gezinsticket: € 19,00. Wanneer je kijkt met het hele gezin.

Er zijn geen bijkomende reservatiekosten.

Je kan je moeder ook een persoonlijke boodschap via whatsapp van één van onze artiesten cadeau doen voor € 2,50. De opbrengst van deze boodschappen gaat naar onze artiesten. Om praktische redenen kan dit slechts tot 12 augustus om 12u ‘s middags. Nadien is een persoonlijke boodschap niet meer mogelijk.

Je kan ook een aanvraag doen via het formulier onderaan deze pagina om je moeder of moederfiguur te eren. Wie weet verschijnt je boodschap wel tijdens het concert! Aanvragen kunnen ingediend worden tot zaterdag 15 augustus 12u ‘s middags.

Hoe bestel ik en hoe werkt het livestreamprincipe?

Een ticket bestellen is eenvoudig:

  1. Log in op je account of maak een account aan op onze registratiepagina. Enkel wanneer je ingelogged bent kan je geldig een livestreamticket aanschaffen.  Koop je een ticket zonder in te loggen dan zal je de livestream niet kunnen bekijken.
  2. Ga naar onze ticketshop en kies daar je gewenste ticket.
  3. Voltooi je bestelling en betaling.
  4. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin de loginlink voor de livestream. Niets gekregen? Controleer dan zeker je spamfolder.

Betalen is mogelijk via bancontact en overschrijving. Betalen via overschrijving is slechts beschikbaar tot 12 augustus om zeker te zijn dat de betalingen nog verwerkt kunnen worden.

Hoe kijk ik naar de livestream?

  1. Login via de link in de bevestigingsmail of via één van de knoppen op onze website met het account waarmee je het ticket kocht.
  2. Wanneer ons systeem een gelinkt ticket vindt, wordt je doorgestuurd naar de livestreampagina, waar enkele minuten voor het concert een link naar de stream beschikbaar wordt. Zie je om 20u30 geen link verschijnen of werkt deze niet. Sluit dan je browser en probeer het opnieuw.
Het concert kan nog de hele week herbekeken worden.

Nog vragen? Raadpleeg onze FAQ

Aanvragen Ode aan een Moeder

Wil je graag je moeder of moederfiguur eren? Dan kan je dat aanvragen via het onderstaande formulier.

Aanvraagperiode afgelopen
Scroll naar top

ACCOUNT VERPLICHT VOOR LIVESTREAMS

Beste klant,

We herinneren er u aan dat wanneer u een ticket koopt voor een LiveStream Event u verplicht bent een account aan te maken door het vakje “Een account aanmaken?” aan te vinken of u te registreren: hier. Zonder geldig account zal uw toegangsbewijs niet werken. Wanneer u geen bevestiginsmail met accountgegevens krijgt, check dan zeker uw spamfolder

Hebt u al een ticketaccount dan kan u gewoon inloggen en deze gebruiken.
Voor andere aankopen is een account niet nodig, maar wel handig.