CORONAMAATREGELEN

LEGALLY BLONDE verschoven naar 2021

Het succes van theater, van musical en dus ook van LEGALLY BLONDE is gebaseerd op het “samen beleven”. U die als publiek samen iets beleeft dat onze cast op podium samen beleeft en vooral… wij allen die dat samen beleven. Vooraleer we terug samen kunnen beleven, moeten we daar zin in hebben en moet dat vooral in alle veiligheid kunnen gebeuren.

Daarnaast hebben we een fantastische cast en crew voor u klaar staan, maar krijgen deze door de Coronacrisis helaas nu de kans niet om zich degelijk voor te bereiden.

We nemen deze beslissing dan ook halvelings met spijt, maar tegelijk met héél veel “goesting” om u in september 2021 in Theater Elckerlyc te mogen verwelkomen!

Houd u gezond en gelukkig!

Manu Jacobs (artistiek leider)

Hieronder vindt u enkele praktische informatie terug.

PRAKTISCHE INFO

U heeft tickets voor LEGALLY BLONDE?

De voorstellingen van LEGALLY BLONDE van zaterdag 26 september tot en met zondag 11 oktober 2020 worden verplaatst naar september 2021. Indien je reeds tickets hebt gekocht en ontvangen, blijven deze geldig voor de nieuwe voorstellingen in dezelfde categorie. Je dient niets te ondernemen, wij doen het werk voor u.

OPGELET: De locatie is gewijzigd, de musical zal nu doorgaan in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Het adres staat op de nieuwe tickets.

Je krijgt automatisch de nieuwe tickets via e-mail of deze worden opnieuw opgestuurd per post. De nieuwe tickets worden de komende dagen uitgestuurd, dus check zeker je mailbox op regelmatig tijdstip (gelieve ook de spambox of reclame map na te kijken).

De volgende voorstellingen worden verplaatst naar:

Wat als deze nieuwe datum voor LEGALLY BLONDE niet uitkomt?

Indien de nieuwe toegewezen speeldatum niet uitkomt in je agenda, dan verplaatsen we je tickets naar een andere datum in deze nieuwe speelperiode. Zo kan je toch nog genieten van de musical LEGALLY BLONDE.

Gelieve zelf contact op te nemen met Ticketbalie om deze verplaatsing van tickets aan te vragen.

Worden mijn tickets terugbetaald?

De aangekochte tickets die reeds betaald zijn worden NIET terugbetaald omdat de voorstelling LEGALLY BLONDE wordt verplaatst en niet geannuleerd. Wij helpen je graag kosteloos om je tickets om te boeken naar een geschikte datum in de nieuwe speelperiode van september 2021.

Gelieve zelf contact op te nemen met Ticketbalie om deze verplaatsing van tickets aan te vragen.

Scroll naar top